HUDVÅRD INFÖR SOMMAREN

0
713
hudvår

Innehåller annonslänkar

VAD BEHÖVER JAG?

Jag och min vän My, som är hudvårdsterapist, pratade om vilka märken vi använder och i olika prisklasser osv. Det är lite svårare att köpa bra hudvård när man får ut 700, 16000 eller i månaden jämfört med 30000.

Mys favoriter var iaf Declore, Bare Minerals, Sensei och nån till jag inte minns för det fanns typ bara att köpa dä hon jobbade.

Mina är Clinique, Estee lauder och filorga. Plus Glam Glow och Ole Henriksen när det kommer till masker. Just nu testar jag Emma Sjöbergs ansiktsserium, har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker än.

Båda var överens om att en bra mask och ett riktigt bra solskydd är de två bästa räddaren i nöden. Och att köpa bra grejer. Just nu har både Eleven.se och Åhléns.se riktigt bra rabatter på mycket av det jag tipsar om.

 

Just nu kör jag en hudvård bestående av följande blandning:

Vi kikar lite:

ANSIKTE

Filorgia hudvård

Detta är min bas. Först en scrub mask som man sover makes wonders för huden, pormaskar och plitor. Filorgia Sleep and peel.

 

Om jag inte använder masken använder jag alltid Filorgia Oxygeen peel. Så här funkar den.

Filorgia hudvård

Lotion micro peeling. ”Filorga Oxygen-peel” är en trippel verkande mikro-peeling lotion, verkar syresättande, ökar cellförnyelsen samt har en lätt exfolierande effekt för daglig användning. Intensivt utjämnande effekt på hudytan samt återfuktar & ger klarhet/lyster till huden. För optimalt resultat används oxygen-peel varje natt efter din toner för att optimera efterkommande produkter.”

 Filorgia hudvård

På dagen börjar jag med att tvätta av natten och klappa in Filorgas NTCF-ESSECE. Den är inspirerad av Asiens hudvårdsrutiner med flera steg, och är ett pre-serum, som förbereder huden för serumet och verkar som en fuktsluss. NCTF-ESSENCE ger omedelbart lyster till huden och verkar skyddande, samt bevarar fukten i huden.

Som ögonserium använder jag Filorgas Optiom – Eyes. Fukar mot både mörka cirklar, rynkor och svullnad.

Hudvår

Just nu testar jag Emma S serium, jag brukar har Estee Lauders men var tvungen att välja någon i en billigare prísklass.

 

Hudvård

 

Till slut avslutar jag med Estee Lauder nattkräm på kvällen eller dagkräm på dagen. Dagskrämen har redan 15 SPF men jag lägger ändå på mer solskdd.

 

hudvård

Till ögonen använder jag alltid Clinique.

 

ANSIKTSMAKER

GLAM Glow och PeterThomasRoth är mina favoriter speciellt:

hudvård

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask är en ljuvlig ansiktsmask som är berikad med en stamcell-teknologi med fem ros-stamceller och 4 rosextrakt som ger en kylande, vårdande gel-mask som hjälper till att reducera synbarheten av ålderstecken som fina linjer och rynkor. För en silkeslen, strålande och mer ungdomlig look!

Hudvård

GLAMGLOW WATERBURST Hydrated Glow Moisturizer är en fjäderlätt och luftig crème som återfuktar direkt och i 72 timmar framåt. Så fort du applicerar den på huden bildas törstsläckande vattendroppar som du både kan se och känna. Formen ändras från kräm till vattenliknande konsekvent när du applicerar det. Du kan omedelbart känna den uppfriskande effekten av WATERBURST. Denna fuktighetskräm är lämplig för alla hudtyper såväl som män och kvinnor.

 

SOLKRÄM

Nu när solen värmer men även skadar huden har jag lite olika produkter jag blandar mellan.

Här hoppar jag lite mellan märkena:

hudvård

Till ansiktet: Rituals of Karma Solskyddsfaktor 30 (finns även 50). Haft den i många år nu och det är en återkommande favorit.

Beskrivning ”Skydda dig mot solen med den skyddande ansiktskrämen med SPF 30 från The Ritual of Karma. Den fylliga, återfuktande krämen absorberas snabbt av hyn och innehåller ett avancerat skydd med ett kraftfullt, naturligt antioxidantkomplex baserat på ekologiskt vitt te, naturlig E-vitamin och ginkgo biloba. Produkten skyddar din hy mot för tidigt åldrande till följd av UVA- och UVB-strålar. Formulan är dessutom vattenresistent vilket gör den perfekt för poolen eller havet.

Till kroppen blandar jag faktiskt hej vilt men jag ÄLSKAR PIZ-BUN pga av doften. Men dessa brukar jag blanda mellan, beroende vilka på vilka priser jag hittar.

 

 

Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF 30 – en härligt mjuk lotion med skyddande SPF som också ger huden fukt. Berikad med vitamin A, C och E och absorberas snabbt in i huden.

 

 

Hawaiian Tropic Silk hydration. En unik kombination av hudvård och solskydd med en lätt och silkeslen formula, tack vare silkesprotein som vårdar och återfuktar huden extra mycket. Absorberas direkt och skämmer bort din hud med återfuktning och en underbar, exotisk doft av kokos.

UVA- & UVB-skydd.
Återfuktar i upp till 12 timmar.
Exotisk kokosdoft.
Hypoallergen
SPF 15.

 

hudvård

 

Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF 15

Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF 15 – en härligt mjuk lotion med skyddande SPF som också ger huden fukt. Berikad med vitamin A, C och E och absorberas snabbt in i huden.

Japp, detta är vad jag använder allra mest. Filorgas produkter är väldigt dryga så där tycker jag priset är helt ok. Sen letar jag alltid reapriser. Letar man så hittar man. De flesta produkter här ovan finns till rabatterat pris via länkarna.

Hur gör ni, tvättar ansikte med två och vatten och låter det vara så eller kör något mitt mellan? Vore kul att höra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here