UTEPLATSFÖRÄNDRING PÅ G

0
632
uteplats

 

HELLO LÖRDAG I SLUTET AV MAJ.

Var tog den här våren vägen egentligen, jag kan knappt förstå att det är juni om mindre än två veckor. Men det har varit en märkligt tid, det är en märklig tid och jag har så mycket blandade känslor kring vad som pågår. Jag orkar bara ta in så mycket på en och samma gång och på senaste har det blivit lite information overload. Då försöker jag njuta av min uteplats och glömma världen där utanför. Jag har en”fantastisk” uteplats på så sätt att det är sol i princip från morgon till kväll. Dock har/hade jag alldeles för mycket möbler och det började bli jobbigt att flytta på saker och ting hela tiden.

Och även om jag gillar mina utemöbler väldigt mycket så har jag ingenstans att förvära dem under vintern och jag är ingen fixarmänniska som slipar, oljar och tycker att det är det bästa som finns. Nej, där är jag en enkel människa. Ju lättare desto bättre. Så till slut fick jag inse att en rottingmöbel nog var ett vettigare alternativ för min uteplats. Trots att jag i säkert tio års sagt att jag hatar rottingmöbler. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig.

 

uteplats

 

Så jag satte ut mina utemöbler på Blocket och inom ett par dagar var de sålda och jag hade en liten budget för att ersätta det jag sålt. Jag letade runt på nätet men de flesta loungegrupper låg över min budget. Men så körde jag förbi Jysk som hade 25% rabatt på utemöbler och där hittade jag en lagom stor loungsoffa som  blir perfekt att sitta i för tre personer eller ligga ner och sola i när jag känner för det. Soffan heter Bastrup och ser ut så här:

uteplats

 

Jag har dock bara valt en hörna och två mittdelar så att det blir öppet på ena kanten, dvs ingen divan. Jag köpte heller inget bord för det rymdes inte inom budgeten. Det får jag väl leta på loppis efter. Det blir färre sittplatser men jag brukar inte ha så mycket folk hemma och jag har kuddar man kan sitta på om det behövs. Men det blir lite öppnare, jag kan möbler med mer blommor mot staketet, dit utsikten kommer vara när man sitter i soffan.

Tyvärr hade de inte alla delar hemma men skulle skicka ett sms när de hade kommit så i torsdags åkte vi dit för att hämta soffan. Då hade det ändå blivit fel och hörndelen fanns inte *suck*. Den kommer förhoppningsvis nästa vecka. Och när vi packade upp mittdelarna så saknades det kuddar till en av delarna. Mycket märkligt. Så just nu är det halvfärdigt och jag hatar när det bara är saker utspridda överallt.

 

 

Riktigt så här illa ser det inte ut just nu. Kuddar etc ligger inomhus och Puppy står i ett annat hörn. Längst ner till vänster två de två modulerna jag hitintills fått men detta foto tog jag innan jag fått hem dem. Men nästa vecka har jag förhoppningsvis ett fullt möblemang, blommor på rätt ställe och slipper flytta på saker och ting för att ta fram solsängen. Det ska bli skönt.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here